Thursday, June 10, 2010

fainal ekzem


assalamualaikum wbt..

Lusa (12 Jun-hari Sabtu) InsyaAllah peperiksaan akhir tahun 3 bakal bermula dan tamat pada 9 Julai. Ni pun dah ada batch yang start periksa.. Selamat berimtihan ye buat semua sahabat2 yang sedang dan bakal menduduki peperiksaan. ALLAHUL MUSTA'AN..

Untuk mak tersayang,

ni jadual peperiksaan kami berdua seperti yang diminta..bolehlah mak rujuk sini ye..terima kasih kerana selalu mendoakan..doa lagi banyak-banyak-banyak ye kat kami,huhuhu...lebiu!!Balqis alhamdulillah dia ada aktiviti sepanjang mama dan papanya exam nanti..she's got a new friend!! err.., a boy friend actually =P hehe,masing-masing baru nak belajar bercakap..tapi, Allah izin, sepanjang pemerhatian saya mereka boleh berkomunikasi walaupun seorang bercakap bahasa bulan, yang seorang lagi bahasa bumi,hehehe.. but,anyway big THANKS to Kak A-- sekeluarga kerana sudi menjaga anakanda balqis sepanjang kami berdua exam ni.. hanya Allah sahajalah yang bisa mengganjari kalian dengan sebaik-baik ganjaran...

so, 2 days to go..orang kedah kata, pulun jangan tak pulun! yup, usahalah sehabis mampu dan bulatkanlah tawakkal sepenuh hati, sesungguhnya kepada Allah lah segala pengharapan kita...


buat akhirnya, kalian yang membaca ini..-jangan lupa bisikkan doa untuk kami semua disini ye..JAZAKILLAH~


3 comments:

'atiqah said...

Salam.InsyaALLAH, boleh =) semoga berjaya selalu..kami sentiasa mendoakan anda insyaALLAH
p/s: raya mana thn ni?

mmk said...

slm dear..

thanks doakan kami =) em,raya mcm biasalah..tiap2 thn dah sepakat nak raya kelantan,hehe..raya kedua baru balik baling insyaAllah..

damia' raya mana thn ni? balik baling tak?

'atiqah said...

Salam.tak perasaan langsung komen ni.maaf ye..erm, thn ni giliran raya kat Kedah. Alor Setar. Ada rezeki, kita jumpa ye.. =)

masih examkah? good luck!