Thursday, May 7, 2009

berenti sat =)

salam wbt..

di pagi yg hening ni,saya sudah mengantuk amat..tapi,mengenangkan target study belum tercapai,maka diri terpaksa mencari sesuatu untuk bagi segar bijik mata..nescafe? oh,cukuplah rasanya segelas besar hari ni..takut addicted pulak nanti..plus,it doesnt suits a lactating mom..nk bersembang,teman studyku baru sebentar td mengambil keputusan untuk join si Balqis beradu mimpi,untuk proses mengumpul tenaga bagi kegunaan esoknya. saya sendiri agak kedekut sikit sebenarnya dengan masa tidur ni..selalunya,seboleh mungkin akan tidur b4 kul 12,tp semenjak kehadiran sikecil,masa tidur telah berubah secara total! dan, lebih selesa rasanya nak pegang buku apabila Balqis dah selamat tidur..lebih fokus InsyaAllah =) maka,bermulalah aktiviti bloghopping,hehe..jalan2,ziarah kejap blog cikgu syakirah kawan lamaku, terbacalah entry barunya yang sangat mencuit hati..tersengih sorang dibuatnya..dan,alhamdulillah,rasa mengantuk tadipun hilang entah kemana..tapi,melihatkan blog sendiri yang sudah lama tak terupdate,mesej2 di shoutbox yg sudah banyak tak terbalas,why not singgah sekejap disini =P bak kata org putih,

'ALL WORKS AND NO PLAY MAKES JACK A DULL BOY'..

lebih kurg mcmnilah bunyinya,sy pun dah tak ingat..walaubagaimanapun,saya bukannya Jack dan peperiksaan tinggal tak sampai pun 5hari lagi,jadi mesti banyak beringat dan sudah tentunya banyak bekerja dan sedikit bermain! anda setuju? =)

okeh,perlu segera berhenti,sebelum rasa mengantuk menyerang lagi..good luck to all,selamat membuat persediaan..kami sekeluarga mengucapkan selamat berimtihan kepada semua yg akan/sedang mengambil peperiksaan..

RABBUNA YUSAHHIL,AMEEN

2 comments:

Rubiah Ismail said...

Mother’s Day Poem For a Friend

I’m proud to have you as my friend,
A wonderful friend for me;
You’re also a great mother, too;
I watch you admiringly.

Observing you, I often think
How blessed the world is now
To have you in it, friend and mom,
Happy Mother’s Day; take a bow!

sueabubakar said...

selamatt berjuang menempuh imtihan kat murshida ^^